BEL VRIJBLIJVEND +31 (0)186 - 612 216

Affiliate programma

Affiliate programma

Welkom bij het affiliateprogramma van AlkalineWater.nl. Via ons affiliateprogramma kun je geld verdienen met je website door het plaatsen van een advertentie.
Meld je vandaag nog aan!

"Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads (zoals lidmaatschappen - abonnementen) die de affiliate heeft aangeleverd.

Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door advertenties van adverteerders op hun website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder."

Hoe werkt het?
Je meldt je aan bij ons programma waarna je advertentiemateriaal op je site kunt plaatsen. Dit kan een tekstlink, een banner of product­integratie dmv een van onze productfeeds zijn.

Je ontvangt commissie over elke doorgestuurde bezoeker die iets aanschaft binnen de geldende cookietermijn. De hoogte van de commissie is afhankelijk van het product dat verkocht is.

De statistieken over bezoekersaantallen en verkopen zijn beschikbaar in je account zodat je de resultaten overzichtelijk hebt.

Wat is de commissie?
Afhankelijk van het verkochte artikel ontvang je een bepaalde procentuele vergoeding.

  • Groep 1 geeft 10% commissie
  • Groep 2 geeft 6,5% commissie
  • Groep 3 geeft 2% commissie

Bekijk de verdeling van productgroepen.

Hoe meld ik mij aan?
Aanmelden is volledig gratis! Meld je aan en start vandaag nog met adverteren.