BEL VRIJBLIJVEND +31 (0)186 - 612 216

Ruilen en Retourneren

Ruilen en Retourneren

Niet tevreden over uw product? Of bent u niet blij met uw aankoop? Bij AlkalineWater.nl doen wij er alles aan om u een perfect product te leveren.
Wij raden u echter wel aan om de bestelde producten na ontvangst meteen te inspecteren. Mochten de producten niet aan uw verwachting voldoen, aarzel dan niet om ons per e-mail of telefonisch daarvan op de hoogte te stellen.

Uw e-mail wordt doorgaans tijdens kantooruren binnen 1 werkdag beantwoord.

 

14 Dagen bedenktermijn

U mag de artikelen binnen 14 dagen aan ons retourneren. U kunt dit op twee manieren doen:

  • de bestelling kunt u bij ons (op afspraak) terugbrengen
  • de bestelling kunt u met bv PostNL (of andere pakket vervoerder) aan ons retourneren.

 

Hieronder worden beide methoden toegelicht.

  • Uw bestelling terugbrengen
   U kunt er voor kiezen om uw bestelling terug te brengen. De factuur die u van ons (per e-mail) heeft ontvangen, dient u uit te printen en mee te nemen. De contactgegevens van onze filialen vindt u op onze website.

 

  • Uw bestelling retourneren via pakket vervoerder
   Om een snelle afhandeling van uw retourzending te kunnen garanderen, vragen wij u een retourformulier aan te vragen. Deze kunt u per e-mail of telefonisch opvragen bij onze klantenservice. Na uw melding ontvangt u een e-mail met het retourformulier in pdf-bestand als bijlage.

   U print het retourformulier uit, vult deze in en voegt deze bij uw retourzending.

   Bij het aanbieden van de retourzending bij een pakketvervoerder ontvangt u doorgaans een verzendbewijs. Dit dient u goed te bewaren aangezien dit uw bewijs van afgifte is. Hier vindt u tevens de Track & Trace code op.

   U kunt via de website van de door u gekozen vervoerder zien wanneer de zending bij ons is aangekomen. Mocht het zijn dat u 5 werkdagen na het retourneren nog geen bericht van ons hebt ontvangen, dan kunt u het beste contact met ons opnemen.

 

Voorwaarden Ruilen & Retourneren

Tijdens de bedenktermijn dient u zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. U mag de producten bekijken, maar niet in gebruik nemen. U dient het product slechts in die mate uit te pakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Bekijk het product dus gerust zoals u in een winkel zou doen.

Indien u van het herroepingsrecht gebruik wenst te maken, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren, conform de door ons verstrekte instructies.

AlkalineWater.nl accepteert alleen producten retour die:

 1. Voldoende gefrankeerd zijn (bij retournering middels post via bv PostNL)
 2. In de originele verpakking zitten en zorgvuldig zijn uitgepakt (indien redelijkerwijs mogelijk)

Ruilen & Retourneren is niet mogelijk:

 1. Indien u meer doet met de producten, waardoor er schade aan het product ontstaat en/ of er sprake is van gebruik en wij het product niet meer als nieuw kunnen verkopen, bent u aansprakelijk voor deze waardevermindering en behouden wij het recht voor om eventueel geen of gedeeltelijke restitutie te verlenen.

Wanneer uw retourzending niet binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling aan ons wordt gemeld, is de overeenkomst bindend.

 

Kosten retourzending

De kosten van een retourzending worden niet door AlkalineWater.nl vergoed.

 

Ruilen

Indien u uw bestelling retour brengt, dan kunt u meteen een ander artikel uitkiezen. Eventuele verschillen in prijs worden verrekend.
Mocht het bedrag meer dan € 100,00 bedragen, dan zullen wij dit binnen 2 werkdagen op uw rekening overmaken.

 

Geld terug

Indien de geretourneerde bestelling voldoet aan alle door AlkalineWater.nl gestelde voorwaarden, wordt het betaalde bedrag (inclusief de verzendkosten voor het heenzenden) na ontvangst en controle van het retour aan u gecrediteerd. Dit zal uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontbinding gebeuren.