BEL VRIJBLIJVEND +31 (0)186 - 612 216

Laundry Pro 2.0 "Bespaar jaarlijks veel geld!! Bel of mail voor speciale prijs"

De LaundryPro** 2.0, de meest duurzame, goedkoopste en milieuvriendelijkste oplossing voor het wassen met uw wasmachine, is nu ook verkrijgbaar in Europa. U wast er mee zonder wasmiddel of andere wasverzachters en zonder warm water.

U bespaart 300 -400 Euro per jaar aan energiekosten en wasmiddelen!!!.


De technologie is ontwikkeld door de NASA voor langdurig gebruik in de ruimte, en verder uitgebouwd door Aerus (voormalig Electrolux USA).
De LaundryPro is bedoeld voor huishoudelijk zowel als bedrijfsmatig gebruik (zorginstellingen, horeca, etc.).

Beschikbaarheid: Op voorraad

€  0,00
€  0,00

Beyond By Aerus

GRATIS BEZORGING
Bij bestellingen vanaf €40,00

ONLINE BETALEN
Veilig en vertrouwd met iDeal

RETOURNEREN
Eenvoudig binnen 14 dagen

ADVIES OF HULP NODIG?
Bel 0031 (0)186 - 612.216

 

Product Omschrijving

DetailsBel of mail voor speciale prijs!


De LaundryPro**, de meest duurzame, goedkoopste en milieuvriendelijkste oplossing voor het wassen met uw wasmachine, is nu ook verkrijgbaar in Europa. U wast er mee zonder wasmiddel of andere wasverzachters en zonder warm water.

U bespaart 300-400 Euro aan energiekosten en wasmiddelen!!


De LaundryPro is zeer eenvoudig aan te sluiten op elk merk wasmachine tussen de koudwaterkraan en de wasmachine. De technologie is ontwikkeld door de NASA voor langdurig gebruik in de ruimte, en verder uitgebouwd door Aerus (voormalig Electrolux USA). De LaundryPro is bedoeld voor huishoudelijk zowel als bedrijfsmatig gebruik (zorginstellingen, horeca, etc.).

U bent duurzaam, milieuvriendelijk, gezondheid ondersteunend, en geld besparend bezig.

DUURZAAM WASSEN
De LaundryPro gebruikt z.g. nano-technologie en komt met 5 jaar volledige garantie. U wast met koud water, gebruikt geen wasmiddel e.d. mee. Bonte en witte was kan dus ook bij elkaar zodat uw waterverbruik fors lager wordt. Kortom: U bent duurzaam bezig.

GEZOND WASSEN
De RCI nano-technologie garandeert de eliminatie van microbiële en chemische vervuiling. Bacteriën zijn aantoonbaar uit de was verdwenen. Allergene reststoffen uit zeep of wasmiddel hechten niet aan vezels. U leeft gezonder.

GELD BESPAREN
Een gezin met 2 kinderen verdient de LaundryPro in 3 jaar terug: bespaar op energie, bespaar op water, bespaar op wasmiddel en wasverzachter en bespaar op tijd. Kleuren worden gespaard en uw textiel slijt minder. Uw wasmachine gaat langer mee. U bespaart geld.

Duurzaam wassen
De LaundryPro combineert alle hedendaagse wensen/eisen met betrekking tot duurzaamheid, milieuvriendelijkheid, gezondheid en besparingen. De voorgeschiedenis van dit unieke toestel ligt bij de ontwikkeling van de NASA voor het zuiveren van lucht in afgesloten ruimtevaartuigen. Door het bedrijfsleven is die techniek verder ontwikkeld en heeft geresulteerd in een range van luchtzuiveringstoestellen die zowel als stand alone unit als voor inbouw worden gebruikt. De RCI-techniek daarin, een nano technologie voor het afdoden van microbiële vervuiling in de lucht, is ontworpen naar de processen in de natuur: het enige dat wordt verbruikt zijn verbindingen van de elementen waterstof en zuurstof, die zonder reststoffen worden verwerkt tot onder meer mensvriendelijke peroxiden, superionen, en waterstofradicalen. Zij met z’n allen zorgen in een mix voor de eliminering van schadelijke microbiologische gevaren als bacteriën, virussen en schimmels. Personen die daarvoor gevoelig zijn, met name baby’s en heel jonge kinderen maar ook volwassenen met een allergie of met luchtwegaandoeningen (bijv. astma), hebben veel baat bij die technologie. Eveneens industrie en wetenschap (met name de laboratorium sector) maar ook gezondheidszorg, horeca, middenstand (kappers, fysiotherapie, arts- en tandartspraktijken, gezondheidscentra etc., gebruiken deze techniek om hun werk met vertrouwen op goede ontsmetting te kunnen doen.Alweer met hulp van de NASA is deze RCI techniek voor luchtzuivering tevens omgezet naar gebruik in water. Die reinigende werking voor lucht doet dit in de New LaundryPure in water tegen het vuil in textiel. Hebben zeep en wasmiddelen baat of noodzaak bij een verhoogde temperatuur, bij de New LaundryPure wordt gewassen met koud water, en geheel zonder wasmiddelen. Sterk vervuilde textiele kleding krijgt net als in de huidige situatie natuurlijk een voorbehandeling. Door afwezigheid van zeep en wasmiddelen verdwijnt ook de kleur niet uit de kleding. Apart wassen van wit en bont is niet meer nodig: in één wasbeurt worden beide gereinigd. Gloednieuwe kleding heeft een overmaat aan verfstoffen, dus die geeft u als altijd een aparte voorwas beurt. Behalve dat het milieu wordt gespaard door het niet of nauwelijks vervuilen met zeep en wasmiddelen, het sterk terugdringen van energie, nodig om het waswater op te warmen, en het fors lager gebruik van water door wit en bont te mengen, is er nog het grote voordeel dat de vezels niet worden belast met resten van zeep: uw kleding gaat langer mee….

De New LaundryPure verbruikt zéér weinig stroom: slechts 25 W bij vol vermogen. *)
Zie hiervoor bijv. de website: www.questunitedbenelux.nl

Specificaties
• Stroom: in : AC 240V, 50-60Hz, 0,8A, uit : DC 12V, 2,5A
• Verbruik: Standby 7,5W, werkend 25W
• Waterdruk: 10 psi tot max. 75 psi
• Watertemperatuur: 10′ C tot max 30′C (gebruik NOOIT heet water)
• Afmetingen: 46,4 x 23,8 x 10,2 cm
• Gewicht: 3,42 kg
• Opgelost O2 concentratie: 0,18 ppm ( 18mg/l)

Geen wasmiddel, geen wasverzachter
De toevoeging van extra zuurstofmoleculen in het water zorgt voor een sterke oxidatie (lees verbranding). De verontreiniging in kleding, handdoeken, theedoeken, lakens en slopen etc. wordt er milieuneutraal uit verwijderd. En zuurstof laat geen reststoffen achter. Het kan in sommige zwaar vervuilde was (bijv. werkkleding) om die geheel schoon te krijgen nodig zijn een klein beetje zeep te gebruiken. Neem dan slechts 1/8e deel, of 15%. Niet méér! En gebruik neutrale, natuurlijke zeep.
Hoezo duurzaam bezig?

Geen heet water
Om zeep en wasmiddelen versneld te doen oplossen is naast water ook energie nodig: alleen opgeloste zeep kan zijn werk doen. En dat wordt het best opgelost in warm water. Als je geen of nauwelijks zeep nodig hebt (dus bij gebruik van de New LaundryPure), is de vraag naar energie voor de opwarming van water dus ook nihil. Immers, zuurstof doet in koud zowel als lauwwarm water evengoed z’n werk. En de New LaundryPure zelf gebruikt actief slechts 25W/u. Hoezo duurzaam bezig?

Minder water
Doordat er geen zeep gebruikt wordt en dus alleen het vuil in de textiel wordt aangepakt, is het niet meer nodig om bonte en witte was te scheiden. Wel is het beter om nieuwe kleding (denk bijv, aan zwaar met kleurstoffen behandelde jeans) de eerste keer in de handwas te doen. Dat deed u toch al, want dat roze gekleurde witte ondergoed na het eerste keer wassen van die prachtige rode trui was toch al geen succes……. Kortom; bonte en witte was kunnen gewoon bij elkaar in waardoor apart wassen, met soms maar een halfvolle trommel, tot het verleden kan behoren.
Hoezo duurzaam bezig?

Geen belasting van het milieu
We lazen al: chemische vervuiling door zeep en wasmiddelen zowel als verbruik van energie worden geminimaliseerd. Nog niet is genoemd dat de vezels door het ontbreken van chemische toevoegingen of heet water langer veekrachtig blijven. Het is zelfs bewezen dat handdoeken, die dun en hard waren van de ouderdom en de chemische vervuiling in de vezels, na zo’n 12 tot 15 wasbeurten een stuk wolliger aanvoelden, en beter afdroogden. Zelfs de in jaren opgebouwde vervuiling was door de nano technologie verdwenen en de natuurlijke kracht kwam weer tot uiting. Datzelfde geldt voor de kleurstoffen: deze worden in hoofdzaak aangetast door de chemie die men gebruikt in de zeep. Gebruik je die niet, dan worden kleuren ook veel minder aangetast. Kortom: kleuren blijven mooier en vezels blijven veerkrachtiger, dus uw textiel slijt minder. Hoezo duurzaam bezig?

Gezond wassen
Chemische verontreinigingen. De omgeving waarin wij verkeren vraagt continu alertheid met betrekking tot onze lichamelijke gezondheid. Die is mede afhankelijk van hoe en hoeveel we bewegen, welk voedsel we tot ons nemen, wat en hoeveel we drinken, welke lucht we inademen, etc. Er zijn mensen die fel reageren op ingrediënten in voedsel, dranken, of inademingslucht. Hun allergie kan overgeërfd zijn. Veelal echter is het gedurende hun leven ontwikkeld, met het beginpunt op jonge leeftijd. Ook huidcontact met bepaalde stoffen kan invloed hebben op ons welzijn: crèmes, poedertjes, zeep en lotions hebben soms nare bijwerkingen als rode vlekken, bultjes, tranende ogen, branderige huid, jeuk. Ze worden veroorzaakt door chemische stoffen die op iedere huid anders inwerken. Sommige van die stoffen zijn zo actief dat zij door de huid dringen, met het bloed vervoerd worden, hun vervelende werking voltooien, en daarna afgevoerd worden. ofschoon ze ook in klieren of organen kunnen worden vastgelegd. Door die middelen op onze huid aan te brengen kunnen we het natuurlijk evenwicht verstoren. Dit geldt ook voor wasmiddelen die in onze kleding achterblijven: gedurende het dragen van de kleding komen die stoffen vrij en kunnen dan door de huid worden opgenomen. De New LaundryPure heeft geen wasmiddelen nodig. De stoffen uit die zeep etc. komen worden dus niet in de vezels opgeslagen, en de kans op allergievorming of tijdelijke allergische reacties is daardoor vrijwel nihil.

Biologische verontreiniging
Zonder dat we het merken zijn we omgeven door een grote hoeveelheid bacteriën. De meeste ervan zijn volstrekt noodzakelijk om ons leven te veraangenamen, of zelfs mogelijk te maken. Enkele soorten echter maken ons het leven zuur. We hebben het dan bijvoorbeeld over geurbacteriën die oorzaak kunnen zijn van ongewenste lichaamsgeur als zweet (oksels, voeten, etc). Maar het kan erger: er zijn mensen die allergieën hebben (overgeërfd of ontwikkeld) die hen het dagelijks leven deels vergallen. Huidproblemen, slechte bloedsomloop, verstoorde spijsvertering, overbelaste organen, etc zijn het gevolg. Veelal is ophoping van bacteriën in de vezels van kleding, handdoeken, lakens en slopen, etc de boosdoener. Gewone wasmiddelen schieten in het verwijderen van microbiologische verontreiniging tekort, en dan is meestal is een kookprogramma het laatste redmiddel. De New LaundryPure heeft een uit de natuur gekopieerde techniek, doorontwikkeld om die problemen op te lossen: geurbacteriën worden volledig uitgeschakeld zonder was- en of bleekmiddel: de New LaundryPure combineert de kracht van haar revolutionaire RCI-technologie met de reinigende kracht van verrijkte zuurstof. Hierdoor komt het vuil los van de vezels, en stopt de vermeerdering van geurveroorzakende bacteriën. Allergische reacties veroorzaakt door zeepresten worden een halt toegeroepen: De New LaundryPure helpt jeuk en uitslag, veroorzaakt door zeepresten in de kleding de wereld uit. U werkt mee aan uw gezondheid.

Testgegevens
Testgegevens inzake bacterie-vermindering Door de Amerikaanse National Science Foundation NSF werd een test gedaan die als uitkomst gaf dat de LaundryPure een zeer opmerkelijke vermindering van microbiologische vervuiling geeft bij gebruik in een standaard wasmachine. Hier werd op veel organismen getest, waarvan er in de rechterkolom drie worden weergegeven. De technologie van de New LaundryPure is verder uitontwikkeld en haar resultaten zijn door de RCI technologie nog veelzijdiger dan gedacht. Harde vlekken vereisen net als altijd een voorbehandeling. En als u af en toe zéér vuile was heeft is toevoeging van 1/8 van de vroeger gebruikte hoeveelheid wasmiddel voldoende, al dan niet gecombineerd , als uitzondering, met in plaats van koud water het programma van 30 graden. Als u tòch vindt dat uw was met een geurtje uit de trommel moet komen gebruik voor uw gezondheid een in water oplosbaar geurmiddel bij de laatste spoelbeurt. Ervaring leert dat ruim gebruik van water bij wassen in combinatie met deNew LaundryPure een zeer positief effect heeft.

• Staphylococcus
Grampositieve bolvormige bacteriën die in druiventrosjes bij elkaar liggen. Ze komen bij iedereen voor in de huidflora. Stafylococcus Aureus is bekend als veroorzaker van wondinfecties en de voedselvergiftiging met99.9999%
• Klebsiella pneumoniae
Een slijmvormende enterobacterie die diverse (ziekenhuis)infecties kan veroorzaken met 99.9999%
• Pseudomonas aeruginosa
Een bacterie die wijd verspreid voorkomt. Als de omstandigheden het toelaten, bijvoorbeeld verminderde weerstand door ziekte, verwondingen ,infecties veroorzaakt : wondinfectie (met name brandwonden), blaasontsteking, ademhalingswegen, oogontsteking, reductie met 99%

Geld besparen
De aanschaf van de New LaundryPure is bij een doorsnee gezin met 2 kinderen in 2 jaar terugverdiend: geen warm water nodig, toevoegen wasmiddel is niet noodzakelijk, bont en wit kan veelal bij elkaar, dus ook minder wasbeurten (lees ‘water’) nodig. Bovendien is de vaak kostbare kleding veel minder aan slijtage door (chemische) wasmiddelen onderhevig; er kunnen geen allergene resten in de stof achterblijven. De kleuren worden gespaard en de vezels blijven veerkrachtiger. U bespaart geld. De New LaundryPure ontlast het milieu van vervuilende zeep- en wasmiddelen. Bovendien is er minder energie nodig, dus is er minder CO2 uitstoot. Bovendien maakt de RCI nano technologie korte metten met overige chemische- en met name bacteriologische vervuiling uit de kleding.

Maar u bespaart ook kosten: u koopt nagenoeg geen zeep en wasmiddelen meer, wast minder vaak, want wit en bont kan bij elkaar, en er hoeft nauwelijks water meer te worden opgewarmd.

Zeep en/of Wasmiddel
Per wasbeurt worden gemiddeld zeep en/of wasmiddel gebruikt ter waarde van ca. 25 tot 34 cent. Laten we aan de zuinige kant gaan zitten, en uitgaan van 27 cent.

Energiekosten
Opwarmen van waswater kost energie, en wel conform de huidige tarieven*.
Daarbij moet u bedenken dat die zéker zullen stijgen:

• Bij was van 15° C zijn de energiekosten ca 5 ct
• Bij was van 30° C 8 ct
• Bij was van 40° C 12 ct
• Bij was van 60° C 21 ct
• Bij was van 90° C 35 ct

* Bron: Milieucentraal (5kg katoenen was, energielabel A, € 0.22/KWH) De gemiddelde wastemperatuur in Nederland is 40°C.

Aantal wasbeurten:
De berekening gaat uit van een gezin van 4 personen waarvan 2 kinderen. Het aantal wasbeurten per week is gemiddeld 15, maar laten we zeggen 650 per jaar.(=12,5 keer/wk)

Slijtage
Er zijn geen gegevens van voorhanden, maar bedenk dat er ook slijtage optreedt: aan zowel wasmachine als aan kleding. Een servicebeurt voor de wasmachine buiten de garantieperiode kost als snel € 150. Ook kleding, handdoeken, lakens etc. slijten harder door het gebruik van heet water en zeep en wasmiddelen. Zonder overdrijving kan men per jaar uitgaan van € 50, die met deze kosten gepaard gaan.

Besparing per jaar
Met gebruik van de New LaundryPure geven bovenstaande gegevens in een berekening het volgende kostenplaatje:
Wasmiddel:650 wasbeurten x € 0,27 = € 175,50 per jaar
Energiekosten:650 wasbeurten x € 0,12 = € 78,50 per jaar
Slijtagekosten en overig: € 50,00 per jaar

U bespaart dus € 304,00 per jaar!

De New LaundryPure heeft een garantie van 5 jaar. De zéér voorzichtige berekening geeft u dus bij 12 x wassen per week al een terugverdientijd van slechts 3,5 jaar. Dat bij slechts 12 keer wassen per week. En met almaar stijgende prijzen van energie is hier nog niet eens rekening mee gehouden. De adviesverkoopprijs van de New Laundrypure is € 1095, 00 incl. btw. Voor verkooppunten mailt u ons even.

Aanvullend
** LET OP : de techniek in de New LaundryPure is totaal vernieuwd. Op het web gevonden informatie over de LaundryPure is geheel achterhaald, en gold in 2006 voor de toenmalige machineserie. Men heeft in de achterliggende 5 jaar een volledig nieuw toestel ontwikkeld, met geheel nieuwe geavanceerde technologie en in een kleinere behuizing. Veel meer op de Europese markt gericht.
De gegevens van de ‘oude’ LaundryPure zijn dus volstrekt verschillend van die van de New LaundryPure.
Alle informatie op deze website is samengesteld uit fabrieksgegevens en ervaringen/interpretaties van tevreden gebruikers, en is sans préjudice.

Extra informatie

Extra informatie

Download handleiding

Download brochure

Product video

Beoordelingen

Doet wat er staatBeoordeling door Shanna
Price
Helemaal gelukkig met mijn Laundry Pro (Geplaatst op 03-10-2014)

Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Productlabels

Productlabels

Anderen hebben dit product gemarkeerd met deze tags:

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.

All Care Products

All Care Products

Contact

Voor vragen en opmerkingen kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk beantwoorden.
Ook als u vragen over een product of de toepassing ervan kunt altijd contact met ons opnemen.

Ons e-mailadres is: info@alkalinewater.nl

Als het bestellen via de shop niet lukt, dan kunt u ook uw bestelling telefonisch of via de mail opgeven.
Wij verwerken uw bestelling dan handmatig en u ontvangt dan zo spoedig mogelijk een e-mail met de bevestiging van uw bestelling.


BEZOEKADRES


AlkalineWater.nl
Stougjesdijk 205
3271 KC Mijnsheerenland
Nederland


OPENINGSTIJDEN

  • Maandag van 9.00 tot 18:00 uur
  • Dinsdag van 9.00 tot 18:00 uur
  • Woensdag van 9.00 tot 18:00 uur
  • Donderdag van 9.00 tot 18:00 uur
  • Vrijdag van 9.00 tot 18:00 uur
  • Zaterdag zijn wij gesloten
  • Zondag zijn wij gesloten


TELEFONISCH
Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zondag van 9.00 tot 18:00 uur.
Ons telefoonnummer is : 0031 (0)186-612.216